Vrouwencirkel

We Rise Together


Het gevoel even gewoon te kunnen ZIJN en te ontspannen met wat er is in je leven. Ik nodig je uit om je te komen warmen aan zachtheid en vriendschap. 

Een Vrouwencirkel heeft velerlei functies: verbinden, je opladen, je gezien voelen, lachen, wijsheid ontvangen of herinneren. Maar ook er zijn voor elkaar. Elkaar steunen en inspireren. Een Vrouwencirkel is een veilige, warme plek van vertrouwen en echte aandacht, zodat ook jij je geëerd voelt, waardevol en krachtig!

Weet dat de impact verder gaat dan de cirkel alleen. Het gaat niet alleen over jou en mij, maar ook over wat we uitstralen NA de cirkel, de liefdevolle vibes die we meenemen de wereld in. Daar hoef je zelfs niets voor te doen. Gewoon er bij zijn is genoeg, maar wel belangrijk! Het is een win-win. 

Of je wil komen voor jezelf, wil bijdragen aan het collectieve veld of gewoon allebei…Heel welkom prachtig mens.


Verbinden
Lichtjes in de ogen
Zachtheid uitstralen


Het is geen workshop, wel een samenkomen om te verbinden en op te laden. Een cirkel heeft de rustgevende eigenschap dat er geen hiërarchie is, ook geen discussies of ongevraagde goeie raad. Iedereen neem gelijkwaardig deel. Elke vrouw wordt uitgenodigd om haar kracht, .haar weten, haar ervaring, haar twijfels, haar pijn en haar passie in te brengen. Niemand heeft de wijsheid in pacht. Een vrouwencirkel is een warme, veilige plek waar je gewoon jezelf kan zijn, waar anderen je steunen en inspireren. En waar er ook gezellig gelachen wordt.

Elke vrouw is welkom. Breng iemand mee: je zus, moeder, collega, buurvrouw…


When women come together
Magic happens

PRAKTISCH

Datum: ​ zondag 18 feb 2024 van 15u tot 17u
Plaats: ​Fitopia, Body & Mind zaal, Edegem
Prijs: ​ € 25 per cirkel (€ 20 voor leden Fitopia)
Vooraf inschrijven is noodzakelijk: Inschrijven via deze link

Extra info Vrouwencirkels.be