Leen Huysm​an

Jarenlang heb ik gezocht naar wat bij mijn eigenheid aansloot: zorgzaamheid, verbinding, zonnig zijn, eenvoud, zachtheid…  Ik leerde stap voor stap om naar mijn lichaam en mijn vrouwelijke wijsheid te luisteren. Ik leerde meer en meer om mijzelf graag te zien en te voeden van binnenuit.

Vroeger was het lege en verdoofde gevoel en het niet weten ‘wie ik ben of wat ik wilde’  mij zeer bekend. Mijn hoedje stond vaak naar de wind omdat ik geen verbinding kon maken met mijn gevoel. Ik paste mij aan velerlei soorten mensen aan in de hoop ergens bij te horen. Ik was een experte in het ontkrachten van mijzelf door mij te vergelijken met anderen. En toch voelde ik altijd al een sluimerend vermogen. 

En ja, groot was mijn verbazing te leren dat je jezelf ook kan ontwikkelen door te genieten! De leegte werd stilletjes aan gevuld. Ik ervaar nu veel meer volheid en kracht van binnenuit. En in alle eerlijkheid, de ene dag is ook de andere niet natuurlijk.

Het doet zo goed om vriendelijk met mijzelf om te gaan. En net daarom inspireer ik graag andere vrouwen met deze levenswijze op een weg naar eigenwaarde, zachtheid én kracht.

Mijn grote bezieling ligt in de uitnodiging om vriendelijk met jezelf om te gaan, om je nieuwsgierig open te stellen voor jòuw beleving van het moment. Je hoeft jezelf niet onder druk te zetten of te zoeken naar iets wat je zou ‘moeten’ voelen. Het gaat om jou, om de vrouw die jij bent! Daar steun ik je graag in.

WIE BEN IK ?

KERNWAARDEN

Zorgzaamheid

Het is belangrijk dat je je veilig en gedragen voelt om vanaf die basis iets nieuws uit te proberen.

Zo kan bij elke stap ook jouw meest onzekere zelf mee gaan. Liever traag en gestaag, dan snel en explosief. 


Verbinding

Ik ontmoet je graag daar waar je zelf opening en mogelijkheid voelt


Zonnig

Ook al is een thema moeilijk of pijnlijk, ik houd de sfeer licht. Eerst erkenning te geven aan de pijn en het verlangen om daarna op zoek te gaan naar wat wel kan, naar waar jouw kracht ligt.


Eenvoud

Je krijgt eenvoudige tools die makkelijk te integreren zijn in je dagelijkse leven.


Zachtheid

In mijn stem, mijn woordkeuze, de manier hoe ik iets zie en benader. 
Dat creëert rust en vaak een frisse invalshoek om naar jouw situatie te kijken.


ACHTERGROND

Ik heb een achtergrond in Rebalancing® Lichaamswerk, EFT (emotional freedom techniques) en de Wijsheid van het Vrouwelijke. Als bodyworker heb ik meer dan 30 jaar ervaring met zacht lichaamswerk, helende aanraking en bewustzijn, zowel in individuele begeleiding als in groepen.


Wie mij kent spreekt over een zorgzame aanpak, een sfeer van lichtheid, een rustige uitstraling en verbazend eenvoudige oefeningen. 


Graag ga ik samen met jou op pad.VISIE

Ik geloof in een nieuwe vorm van samengaan tussen vrouwelijke  (yin) en mannelijke (yang) energie in onszelf en in onze maatschappij. Graag draag ik bij aan een gezonde balans tussen beide energieën.


Zoals ik het zie, doe je dit nooit alleen voor jezelf. Jouw bewustwordingsproces, jouw heling van oude patronen of pijn heeft invloed op je familielijn, op je omgeving en zelfs op het collectieve veld! Daarom is zelfzorg niet egoïstisch. De zachtheid die je daardoor uitstraalt, is juist een bonus voor de mensen rondom je.LEEN IN DAILY LIFE

Graag ga ik plukken in de natuur: wilde planten, bloemen, kruiden mmm…. vitamientjes en kleur op het bord. Lekker eten vind ik zalig. Ik hou van taal: sappig, volks of verfijnd.

Ik kan helemaal enthousiast worden van nieuwe manieren van denken, samenwerken of samenleven. Zoveel moois is mogelijk. Ik hou van puur en eenvoudig.

Zonder diepgang kan ik niet.