Vrouwencirkel Fitopia

Tickets

Registraties zijn gesloten

Vrouwencirkel Fitopia

Doe mee met onze volgende Vrouwencirkel

Een vrouwencirkel is een plek waar je je partner, kinderen, hond, ouders of werk een paar uur opzij kan schuiven en jezelf – voor de verandering  – eens op de voorgrond mag zetten. Het is een warme, veilige plek om onder vrouwen te zijn.


In een cirkel ben je welkom met je hele hebben en houden: je twijfels en onzekerheden, je successen en je mini-stappen. Alles mag er zijn, geen opsmuk nodig. De ene keer inspireer jij de andere vrouwen, de andere keer zetten zij jou aan om toch iets te durven.


Een cirkel heeft de rustgevende eigenschap dat er geen top en down is, ook geen ongevraagd advies of discussies. Iedereen neemt gelijkwaardig deel. We laten ons inspireren door thema’s van het moment.


Er zijn veel goede redenen om er bij te zijn. Eerst en vooral is een vrouwencirkel een plek om bij te tanken. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen opladen door in vertrouwen te delen, door bij elkaar te zijn. Het werkt stress verlagend én het zorgt voor een boost aan ‘goed gevoel’-hormonen. Zowel je zelfvertrouwen als je daadkracht worden gevoed op geheel vrouwelijke wijze.


Wanneer: Zondag 18 februari

Duur: van 15u tot 17u

Waar: Body&Mind zaal

Lesgever: Leen Huysman


Prijs: per cirkel 20 euro voor leden / 25 euro voor niet-leden

Tickets

Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
zondag 18 februari 2024
15:00 17:00 (Europe/Brussels)

Toevoegen aan Agenda

Organisator

Leen Huysman

leen@deverzachting.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.